Φωτογράφιση 360 °

Υπηρεσίες Φωτογράφησης Προϊόντων

Δημιουργούμε αρχεία HTML5 για τη χρήση σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικά καταστήματα και multimedia εφαρμογές. Με τη χρήση προβολής 360° για τα προϊόντα σας, δείχνετε πως δεν έχετε τίποτα να κρύψετε. Με την εμφάνιση όλων των πλευρών ενός προϊόντος σε μια ενιαία προβολή εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην οθόνη και διαφοροποιείτε την ιστοσελίδα σας.


Κάντε click στο παρακάτω Link, επιλέξτε τον αριθμό των προϊόντων προς φωτογράφηση και δείτε πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία. Εύκολα και γρήγορα.

Αποκλειστικά στο eye360.gr η καλύτερη ποιότητα !

Φωτογραφίζουμε το αντικείμενο σε 4,8,12,16,20,36 μέχρι και 200 γωνίες λήψεις (στο X άξονα)

Κοστολόγηση Φωτογράφησης 360

Επιλέξτε τον αριθμό των προϊόντων προς φωτογράφηση 360 και δείτε πόσο θα κοστίσει η εργασία μας. Εύκολα και γρήγορα.

Όπως και να το δεις σε συμφέρει !

Υπηρεσίες Φωτογράφησης σε 360 μοίρες

Η υπηρεσία περιστροφικής φωτογράφησης 360° επιτρέπει στους επισκέπτες σας να βλέπουν το προϊόν σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, τόσο ζωντανά σαν να το παίρνουν από το ράφι. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι ένα κλικ πάνω στην εικόνα.


Η τεχνολογία παραγωγής των περιστροφικών εικόνων είναι τέτοιας μορφής που οποιοσδήποτε υπολογιστής μπορεί να διαβάσει και να εμφανίσει σωστά το προϊόν. Μπορούμε να παρουσιάσουμε κάθε περιστροφή τουλάχιστον με 5 διαφορετικούς τρόπους πλοήγησης (διαχείριση της εικόνας με τη φορά του κέρσορα ή με player, με δυνατότητα μεγένθυσης ή όχι).
Δείγμα πλοήγησης Player - back forward zoom in/out


Μπορούμε να εφαρμόσουμε σε κάθε επιλογή σας, περιστροφική κίνηση. Η 360 φωτογράφιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλειονότητα των προϊόντων που πωλούνται στο διαδίκτυο, όπως ρούχα, κοσμήματα, δώρα, καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στοιχεία υπολογιστών, παιχνίδια, οικιακά είδη, αθλητικά είδη, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, και σε πολλά άλλα ακόμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

...το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα περάσει σε άλλη διάσταση!

 • ONLINE - Διαδικτυακές αγορές

  ONLINE - Διαδικτυακές αγορές

  Οι αγορές on line είναι θέμα εμπιστοσύνης. Η παρουσιάση των προϊόντα σας με αρχεία 360° αντιπροσωπεύει ένα πολύ καλύτερο μάρκετινγκ που θα προσθέσει μια νέα διάσταση στον προϊόντικό σας κατάλογο. Σύμφωνα με ειδικούς μάρκετινγκ η φωτογράφιση 360° σε προϊόντα θεωρείται ως "μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την προώθηση των προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα». Τα αρχεία 360° επιτρέπουν στους επισκέπτες και τους δυνητικούς πελάτες να περιστρέψουν τα προϊόντα, να εξετάσουν εις βάθος, και τελικά να προβούν στην ολοκλήρωση των αγορών τους, ενώ εσείς ελαχιστοποιείτε τη πιθανότητα επιστροφών.

  Μια φωτογράφιση 360° θα σας φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό, και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα κερδίσει μια επιπλέον διάσταση!

  ONLINE - Διαδικτυακές αγορές
 • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

  • Αυξήση των πωλήσεων
  • Ελαχιστοποίηση των επιστροφών
  • Οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το πελατολόγιο σας
  • Διαφοροποιήση της ιστοσελίδας σας από τον ανταγωνισμό
  • Εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και χρήματος
  • Ενιαίο στυλ φωτογραφιών στα προϊόντα σας, χωρίς χρωματικές αποκλίσεις

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Διαφοροποίηση της ιστοσελίδα σας,
αύξηση πωλήσεων και μείωση των επιστροφών.